Пощенска банка e най-добрата банка в банкирането на дребно в

...
 Пощенска банка e най-добрата банка в банкирането на дребно в
Коментари Харесай

Пощенска банка e най-добрата в банкирането на дребно в България

 
Пощенска банка e най-хубавата банка в банкирането на дребно в България за четвърта поредна година Финансовата институция още веднъж се подреди измежду отличниците в влиятелните World Finance Banking Awards
Пощенска банка още веднъж завоюва място измежду най-хубавите банки в света, като за четвърта поредна година е отличена за „ Най-добра банка в банкирането на дребно в България “ (Best Retail Banks) от състезанието World Finance Banking Awards. Организатор на премиите е влиятелното списание World Finance, което следи и проучва финансовата промишленост, интернационалния бизнес и стопанска система. Изключителните достижения на интернационалната група „ Юробанк “ получиха справедливо самопризнание в тазгодишното издание на оспорвания конкурс, откакто банките от групата завоюваха общо четири награди в другите категории.

Признанието е за новаторския, резистентен и потребителски насочен метод на банкиране на дребно на Пощенска банка, богатото портфолио от артикули и нововъведения, даващи добавена стойност, необятната клонова мрежа и високото доверие от страна на клиентите. Способността да откликне и да бъде съответстваща на потребностите на своите клиенти в турбулентния интервал на пандемия е друго съображение финансовата институция да бъде отличена като „ Най-добра банка в банкирането на дребно в България “.

„ За четвърти път получаваме премията от интернационалния конкурсWorld Finance Banking Awards и се гордеем с това. Можем да кажем, че колкото повече стават статуетките, толкоз по-ценни са за нас. Те са явен знак, че решително вървим във вярната посока, че сме покрай клиентите си и отговаряме с гъвкави решения на техните потребности, че имаме вярната бизнес тактика. Иновациите и дигитализацията са в ДНК-то на нашата банка. В изискванията на пандемия разчитахме точно на тях, с цел да бъдем постоянна опора на нашите клиенти в сложни времена. Неблагоприятната обстановка не ни попречи да въведем голям брой нововъведения с крайната цел да предложим още по-добро потребителско преживяване. Открихме онлайн център за жилищно кредитиране, цифрови зони без аналог, Premium Banking центрове и голям брой новаторски банкови артикули. Това е премия, зад която стои труда и експертизата на нашите чиновници и доверието на нашите клиенти. Бихме желали да им благодарим “, разясняват от Пощенска банка.

Банката е притежател на награди и от различен влиятелен конкурс на авторитетното списание –World Finance Digital Banking Awards. През 2020 година финансовата институция бе отличена като „ Най-добра цифрова банка “ и взе приз за „ Най-добро приложение за мобилно банкиране “ за потребителите в България. Съвсем скоро предложи на своите клиенти и най-новото си цифрово решение – мобилният портфейл.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР